Aktualności i oferty

Azjatycki Sylwester w Winnicy Nawrot

🎉 Sylwester Azjatycki 2024/2025 w Winnicy Nawrot nad morzem 🎉

🏮 🥂 🎉 Sylwester Azjatycki 2024/2025 w Winnicy Nawrot 🎉 🥂 🏮

Zapraszamy na wyjątkową zabawę Sylwestrową w Mechelinkach koło Gdyni! 💃🕺

🎎 Spędźcie tę wyjątkową noc pełną egzotycznych smaków i kolorów Azji w naszej restauracji nad morzem 🌊

🌸 Azjatyckie menu: Rozpoczniemy orientalną, dwudaniową kolacją serwowaną do stołów, a przez całą noc będziecie mogli delektować się wykwintnymi, aromatycznymi daniami by w pełni zasmakować smaku Azji! 🍜

🥂 Prosecco Van serwujący musujące wino bez ograniczeń przez cały wieczór dla Was! 🍾

🎶 Doskonała zabawa z DJ-em aż do samego rana, w towarzystwie naszej kolorowej, azjatyckiej ścianki i foto budki – świetne pamiątkowe zdjęcia gwarantowane! 📷

🍾 Powitanie Nowego Roku z lampką szampana i pięknym widokiem na zatokę Gdańską z naszego przestronnego tarasu – to będzie niezapomniany moment i okazja by zobaczyć piękne fajerwerki! 🎆

🕗 Start: 20:00
📌 Klifowa 17 – Mechelinki / k. Gdyni
🎉 Koniec zabawy: 4:00
💵 Cena: 530 zł / osoba

📞 Rezerwacje 726-211-123 / 883-359-516 📧 restauracja@winnicanawrot.pl

🍷 Alkohol: 0.5 l wódki lub wino na parę / dodatkowy alkohol we własnym zakresie lub zakup na barze w promocyjnych cenach.

Obserwujcie nasz profil! Rezerwujcie miejsca i przywitajcie Nowy Rok z kolorową Azją na klifie! 🥂

📞 Rezerwacje 726-211-123 / 883-359-516 📧 restauracja@winnicanawrot.pl

# Menu Sylwestrowe #
* Danie główne
– Wieprzowina w sosie ostrygowym / smażony ziemniak po koreańsku / surówka z marynowanej rzodkwi
* Zimny bufet
– Sushi mix
– Sajgonki warzywne / mięsne
– Krewetki w tempurze z sosem mango chilli
– Bulgogi wołowe na chrupiącej grzance z sosem koreańskim
– Azjatyckie mini zapiekanki z grzybami shimeji i shiitake z – orientalnym sosem
– Sałatka mix szarada
– Sałatka wakame z krewetką
– Azjatycka Sałatka z kurczakiem i warzywami
– Marynowane Carpaccio z kaczki z orientalnym nutą imbirową
* Ciepły bufet
– Aromatyczny azjatycki Rosół
– Energetyczna zupa sujebi
– Smażony kurczak po seczuańsku z warzywami
– Mix owoców morza w aromatycznym sosie azjatyckim z ryżem i warzywami
– Makaron pad udon z kaczką
– Surówki Azjatyckie
* Desery
– Sernik japoński
– Makowiec koreański
– Muffiny Azjatyckie z matchą
– Mango sticky rice
– Sernik na zimno kokosowo – limonkowy

Wartość projektu:

322 064,47 zł

Dofinansowanie:

228 037,54 zł

Planowany efekt:

Podniesienie jakości usług dostosowując się do najnowszych wytycznych, oraz przepisów stanowiących o bezpieczeństwie przebywających Gości na terenie obiektu. Zapewnienie Gościom profesjonalnych i bezpiecznych urządzeń klimatyzacyjnych. Powiększenie powierzchni muzeum ze 120 m2 na ok 200 m2, zwiększając zatem możliwość przyjmowania większej liczy gości. Wdrożenie nowych rozwiązań. Rozwój firmy i utrzymanie stanowisk pracy w oparciu o stabilność działalności obiektu. Stworzenie bezpiecznej i przekonującej oferty względem konkurencji. Podniesienie konkurencyjności i w efekcie zwiększenie liczby klientów i przychodów. Możliwość dalszego prowadzenia działalności z zapobieganiem negatywnym skutkom pandemii covid 19 . Propagowanie polskiej historii.