Aktualności i oferty

Sylwester 2023 / 2024 w Winnicy Nawrot

Sylwester 2023 / 2024 w Winnicy Nawrot

WYPRZEDANE / SOLD OUT

🎆 Sylwester 2023 / 2024 w Winnicy Nawrot – przywitaj nowy rok 2024 w wyjątkowym miejscu! 🎆

Zapraszamy serdecznie na szampańska zabawę sylwestrową z wyjątkowym widokiem na fajerwerki 🎆 Zaczynamy o godzinie 20:00. Imprezę poprowadzi Dj Crucian 🥳 Prosecco w cenie! 🥂

Cena 420 zł od osoby. Rezerwacje pod numerem ☎ 883-359-516

Poniżej przedstawiamy menu tego wyjątkowego wydarzenia:

* Przystawka *

– Pstrąg tęczowy sous vide na sałacie z sosem vinegret

* Zupa *

– Zupa cebulowa na biały winie

* Danie Główne *

– Kaczka konfitowana z sosem żurawinowym, kluski śląskie, zasmażana czerwona kapusta

* Zimny Bufet *

– Melon w szynce parmeńskiej
– Wytrawne francuskie ślimaki
– Śledź po kaszubsku
– Galaretki drobiowe
– Mix sałat z pomarańczą i krewetkami na ostro
– Tatar wołowy
– Sałatka gyros

* Ciepły Bufet *

– Pierogi z łososiem
– Pierogi z kapustą i grzybami
– Bigos staropolski

* Wiejski Stół *

– Pieczone mięsa,
– Pieczywo, smalec, ogórki kiszone, pieczarki marynowane
– Swojskie zakąski (szynki, kabanosy, kiełbasa)
– Wędzone ryby
– Konfitury

* Ciasto *

– Sernik
– Szarlotka

* Kolacja *

– Policzki wieprzowe w sosie własnym z kaszą pęczak, surówki

* Napoje *

– Kawa, herbata, woda z cytryną, sok jabłkowy, sok pomarańczowy

* Alkohol w cenie *

– 0.5 l litra wódki na parę do stolika
– Prosecco z Prosecco Vana (Do godziny 2:00 )
– Lampka wina musującego o północy

* Ceny alkoholu na barze *

– Whisky Jack Daniel’s 0,7 l – 125 zł
– Johnny Walker 1 l – 110 zł
– Wódka Bocian 0,5 l – 50 zł
– Wódka Finlandia 0,5 l – 60 zł
– Wino białe lub czerwone – 50 zł

Start godzina 20:00 / Zakończenie godzina 4:00

Koszt: 420 zł od osoby. Rezerwacje pod numerem ☎ 883-359-516 lub 📧 anna.bartold@winnicanawrot.pl

Przywitaj 2024 rok w wyjątkowym miejscu jakim jest Winnica Nawrot 🥂

Wartość projektu:

322 064,47 zł

Dofinansowanie:

228 037,54 zł

Planowany efekt:

Podniesienie jakości usług dostosowując się do najnowszych wytycznych, oraz przepisów stanowiących o bezpieczeństwie przebywających Gości na terenie obiektu. Zapewnienie Gościom profesjonalnych i bezpiecznych urządzeń klimatyzacyjnych. Powiększenie powierzchni muzeum ze 120 m2 na ok 200 m2, zwiększając zatem możliwość przyjmowania większej liczy gości. Wdrożenie nowych rozwiązań. Rozwój firmy i utrzymanie stanowisk pracy w oparciu o stabilność działalności obiektu. Stworzenie bezpiecznej i przekonującej oferty względem konkurencji. Podniesienie konkurencyjności i w efekcie zwiększenie liczby klientów i przychodów. Możliwość dalszego prowadzenia działalności z zapobieganiem negatywnym skutkom pandemii covid 19 . Propagowanie polskiej historii.