Prostokątne
ustawienie stołów
(do 130 osób)
ustawienie stołów
(do 130 osób)
Nasza kuchnia jest mocno związana z tutejszą kulturą, gdzie docenia się walory natury i otaczających wód. Można tu skosztować wybornych mięs, ryb, owoców morza, świeżych warzyw oraz ziół. Całości dopełnia wino, ciepły klimat restauracji, która przenosi w podróż do najsłynniejszych winnic świata. Klasyczne dania w nowej odsłonie i interpretacji ponownie rozbudzają zmysły, a widok z tarasu na zatokę odpręża i daje poczucie bliskiego kontaktu z naturą.
Pracujemy nad kwintesencją regionalnego produktu, mile zaskakując podniebienia naszych Gości. Dużym odkryciem kulinarnym okazał łosoś bałtycki marynowany w zalewie bursztynowej autorstwa Andrzeja Ławniczaka – Kreatornia Smaku
W zależności od Państwa zapotrzebowania, jesteśmy w stanie zaaranżować salę na więcej, bądź mniej osób, w różnym ustawieniu.
W zależności od Państwa zapotrzebowania, jesteśmy w stanie zaaranżować salę na więcej, bądź mniej osób, w różnym ustawieniu.
do 130 osób
do 100 osób
Podniesienie jakości usług dostosowując się do najnowszych wytycznych, oraz przepisów stanowiących o bezpieczeństwie przebywających Gości na terenie obiektu. Zapewnienie Gościom profesjonalnych i bezpiecznych urządzeń klimatyzacyjnych. Powiększenie powierzchni muzeum ze 120 m2 na ok 200 m2, zwiększając zatem możliwość przyjmowania większej liczy gości. Wdrożenie nowych rozwiązań. Rozwój firmy i utrzymanie stanowisk pracy w oparciu o stabilność działalności obiektu. Stworzenie bezpiecznej i przekonującej oferty względem konkurencji. Podniesienie konkurencyjności i w efekcie zwiększenie liczby klientów i przychodów. Możliwość dalszego prowadzenia działalności z zapobieganiem negatywnym skutkom pandemii covid 19 . Propagowanie polskiej historii.